Previous Entry Share Next Entry
To be yourself is all that you can do
lillith_88
Det har vært stille på bloggen i det siste. I livet mitt derimot, har det ikke stått stille siden august. De siste ukene har det vært driftstyret på skolen, tentamen, særemne og andre skolerelaterte ting, julegaver og mangel på penger, juleverksted og et fattig forsøk på å beholde kontrollen i hverdagen. Tiden går alt for fort, dagene blir borte i et kaos av snø, sludd, regn og tåke. Jeg gir opp og går på fylla med Are og Glenruben. Dette er galskap, sier jeg til meg selv, når jeg ser på kontoen min og regninger jeg har glemt å betale. Jeg ser purringer og røde tall. Jeg ser karakterene mine gå nedover mens fraværet er skyhøyt. Lærerne mine ser på meg og sukker, og jeg graver meg ned under dyna med dårlig samvittighet. Det ender som det alltid gjør og André holder hånden min på legevakta mens tårene renner. Og til slutt, når alt kaoset blir for uhåndterlig, når presset blir for stort og når jeg ikke klarer å takle hverdagen, så gir jeg opp. Jeg beklager så mye, men det blir januargaver i år. Jeg vet ikke engang hvem jeg skal kjøpe gaver til. Det kjennes ut som noen har slått et stort hull i brystet mitt, der hvor julestemning og hjertet skal være. Istedet er det bare tomrom. Jeg har avlyst alle avtaler jeg kan huske at jeg har. Hukommelsen har tatt ferie, desverre.

Dette ble et veldig deprimerende innlegg, men vet du, jeg orker ikke late som at jeg er frisk lenger. Jeg kommer ingen vei med det og det bygger bare falske forhåpninger.

And even when you've paid enough, been pulled apart or been held up
With every single memory of the good or bad faces of luck
don't lose any sleep tonight
I'm sure everything will end up alright

You may win or lose

But to be yourself is all that you can do

  • 1
Vet du hva? Det er helt ok å ikke late som at du er frisk, og det er helt ok at du ikke er frisk. Det viktigste er at du hører på hodet og kroppen din når de forteller deg at nå trenger du en pause. Jeg tror ingen bryr seg om de får desembergaver eller om de får aprilgaver. Du har lov til å gi deg selv i gave å bare tenke på deg selv en stund.

Si ifra om du trenger hjelp med noe, ok?

*Klem*

Jeg er enig

(Anonymous)
ma sjekke:)

  • 1
?

Log in

No account? Create an account