Ønskeliste del 3
lillith_88
Allright. Årets liste blir litt amputert, men det får gå. Jeg ønsker meg:

Gavekort. Alltid. Platekompaniet, H&M, oslo kino, billettservice eller noe annet. Kjempekjekt.
Hansker, skjerf og luer. Jeg er helt vill på dette her. Jeg elsker det. Smykker og armbånd. Det trenger jo ikke være dyrt for å være fint.
Bøker, bare husk byttelapp
Musikk er gøy, bare husk forsegling
Filmer. Gode gamle klassikere og disney.
Jeg samler på Eva Solo serien som du finner på jernia, Fryd, og de fleste store kjøkken/ interiør butikker
Parfyme.
Tøffe t-skjorter er alltid morsomt. Helt vanlige t-skjorter, også. Str 40-42. Kommer litt ann på om det er store eller små størrelser. Gensere er også fint.
HTC telfon
160 GB ipod.
Sminke fra bodyshop
Vesker
Konsertbilletter, som nevnt i ønskeliste del 1
Ting fra thinkgeek.com (salt og pepperbøsse formet som rubikskube er en slager)
Tags:

Ønskeliste del 2
lillith_88
Jeg har tenkt på hva jeg burde skrive at jeg ønsker meg, og jeg har prøvd å få til denne posten en god stund. Men, that's it, jeg er på vei til å gi opp. Jeg har ikke energi eller motivasjon. Så jeg trenger litt hjelp. Hva ønsker jeg meg egentlig til jul? Sleng igjen en kommentar, så poster jeg en skikkelig liste når dere har bestemt dere =)

Kit vil ha konsertbiletter i julegave
lillith_88
Jeg skal poste ønskeliste snart, men her får dere en smakebit: Bare Egil Band 4 desember, Minor Majority 5 desember, Billy Talent 3 februar, DUMDUM BOYS 25-26 februar, Zeromancer 13 mars og Tom McRae 21 mars. Pliiiis?
Tags: ,

Rot, utsettelse og gresset er alltid grønnere på den andre siden.
lillith_88
En eller annen gang i fremtiden skal jeg være kjempeflink og legge meg klokken ti hver kveld og stå opp klokken 7. Opp og hopp, rett i dusjen, frokost og buss til skolen. Levere alle oppgavene innen fristen, rydde leiligheten hver dag, matche alle sokkene mine og spise sunt. Aller helst burde jeg vel trene to-tre ganger i uka og gå tur rundt sognsvann. Men det er ikke nå. Det er absolutt ikke i dag. Så frem til den tid spiller jeg wow til klokken tre på natten, spiser suppe på boks til middag, bruker en svart og en blå sokk, glemmer alle oppgavene mine og finner aldri noenting under kaoset av klær, tepper og bøker som ligger på gulvet mitt.

Nå burde jeg legge meg, klokken er nesten halv fire. Neida. Bare litt til. Jeg skal sette meg i senga og lese Haruki Murakami - Norwegian Wood og høre på Daft Punk. Jeg tror i morgen blir en lang dag.

Hjemme igjen
lillith_88
Hei, jeg er ute igjen, jeg er hjemme. Åråsen to var kjempefint og jeg savner det allerede, men livet skal tross alt videre. Jeg har vært hjemme en stund, men rett og slett ikke orket å oppdatere. Jeg burde vel skrive mer, men jeg har ingenting å si.

Kit er på ferie
lillith_88
Det kommer nok en oppdatering om dette senere, akkurat nå skal dere få en gåte. Jeg er på "ferie" og førstemann som gjetter riktig får en pils ved neste lønning. Såh: (Noe du vanligvis har i en båt - E  + "leskedrikk" fra drammen + førstemann) + (hilsen/ bønn - E + det motsatte av å gange + 2) =...?

Lykke til! 

Elgjakt og stefar
lillith_88
Jeg burde vært på skolen for lenge siden, jeg skal holde tale, jeg skal i driftstyremøte, jeg burde ta ansvar, jeg burde kommet meg opp, men før jeg løper ut døra og spiser frokost på bussen mens jeg forbanner været, ville jeg vise dere dette: Stefaren min heter Roy og er en skikkelig gammeldags manne-mann. Han hogger ved, bærer sekken min når jeg ikke orker mer selv og han skyter faen meg sin egen middag.

Hvis du er så fryktelig imot elgjakt så ikke trykk på linken. Hvis du ikke tåler blod, burde du hvertfall ikke trykke.


Gimme'h some link-love, baby!
lillith_88
Det hender jeg sitter foran skjermen og tenker: come on, underhold meg. For er ikke det noe av greia med internett? At det alltid er et eller annet morsomt å se på, noe å lese, noe som får deg til å tenke, noe som får deg til å le? Hjemmesider, musikk, blogger, nettaviser, prosjekter og sider som faller i andre kategorier. Det er alltid noe nytt på internett. Jeg er litt usikker på hvor mange blogger jeg egentlig følger med på, men jeg har rundt ti jeg sjekker jevnlig. Mange av bloggene jeg leser finner du ved å trykke på "partners in crime" oppe til høyre på denne siden. En del andre bloggere bruker blogspot eller blogg.no, eller har eget domene. Jeg har linket en del blogger i "links", som du ser til venstre, men siden jeg ikke har sånn fancy "paid-account" har jeg bare plass til ti. Nedenfor følger en del blogger og nettsider. Kanskje du finner noe nytt du liker?


Blogger:
Frøken Makeløs skriver godt og har holdt på en stund. Hun jobber med å redde verden, og jeg tror hun gjør en ganske god innsats. Hun skriver akkurat passe personlig og har en del gode poeng.

Hjartesmil tar bilder, baker scones og skriver koselige innlegg. Hun tar oppdrag fra lesere og har nå og da prosjekter på bloggen sin.

Dessie skal bli fotograf og jeg tror hun kommer til å gjøre det bra. Jeg har vært på Roskilde med Dessie og hun er en veldig koselig person både i virkeligheten og på bloggen. Mye bilder og litt mote.

Strekhjerte har jeg lest lenge. Hun oppdaterer ikke så ofte lenger, og det er egentlig litt trist. Linn har gitt ut en bok som heter Roskilde, og jeg ble litt ør når jeg leste den. Du kan lese mer om Linn og Roskilde flere steder, men f. eks her og her.

Nio til fem er skrevet av svenske Sandra Beijer. Mye bilder, litt mote og aller mest kos og kjærlighet. Anbefales på det varmeste.

Virrvarr er noe for seg selv. Hun blogger om hvordan det er å leve med lidelsen bipolar og hun har skrevet Jenter som kommer sammen med Maren Solli. Det er mye mer ved bloggen enn bare psykiske lidelser og pulings, men jeg skal la deg finne ut resten selv.

Maren har som nevnt over skrevet Jenter som kommer, sammen med Virrvarr (eller Ida Jackson om du vil). Maren blogger litt om både det ene og det andre, og hun har også en sexblogg på klikk.no

Vampus har jeg også lest lenge. Mye politikk fra den blå siden, men som hun selv sier; hun sparker både til Høyre og venstre. Selv om det er en del politikk er det også morsomme historier med et hint av rødvin og katten hennes; Pusedyr.

Undreverset er så mangt. Jeg titter innom nå og da, og det er som regel noe som fanger interessen.

Ephie jobber på en båt, og bor på en båt. Blogger om "the navy", livet og litt til.

Postsecret er vel ikke akkurat en blogg, men noe av det vakreste og styggeste i verden. Den får meg til å smile, le høyt, tenke og nesten gråte. Har du ikke sett dette enda, burde du neste skamme deg. Ta en titt, men tro meg, du blir avhengig.

Alle bloggene står i tilfeldig rekkefølge, noe som betyr at de for all del ikke er rangert etter hvor godt jeg liker dem eller hvor ofte de oppdateres.

Tegneserier:

Jeg leser vel egentlig bare to tegneserier på nett:

XKCD er ikke sammenhengende, noe som betyr at du ikke ødelegger for deg selv ved å lese den i tilfeldig rekkefølge. Dog, jo mer nerd du er, jo mer får du ut av tegneserien. Oppdateres litt tilfeldig.

Questionablecontent derimot, burde du lese fra starten. Oppdateres mandag til fredag hver uke. Nerding, musikk og coffee of doom. Om kvaliteten på de første tegningene avskrekker deg, så slapp av. De blir bare bedre og bedre.

Diverse:

Lyst til å se en film, men usikker på hvilken? Lurer du på noe om en film du akkurat har sett? The Internet Movie Database kan antageligvis hjelpe deg der. Flott nettside med mye informasjon.

Lyst til å sjekke ut ny musikk uten å laste ned spotify? Eller se charts over hvilken musikk du hører på? Sjekke hva vennene dine hører på? Last FM funker til alle tre, så sant du har profil og vennene dine har det. Gratis. Jeg har min egen Last FM profil her.

Fmylife.com er en side hvor mennesker sender inn en liten historie om hva som har gått galt, og noen ganger har det gått forferdelig ille. Morsomt, om du liker å le av andre.

Mylifeisaverage er noe av det samme, men her har ikke ting gått galt. Søtt og morsomt, samtidig.

Sånn. Nå håper jeg alle linkene fungerer, og at dere har det litt morsomt i en time eller to.

(Hvis du savner bloggen din på lista, så si ifra så skal jeg se om jeg får ordnet det.)

Tags: ,

Kollektivet med det rare i
lillith_88
Jeg har fremdeles ikke blogget noe særlig om Kollektivet med det rare i. Jeg har bodd her siden juni, så jeg har gjort en slett jobb, med andre ord. De fire medlemmene av kollektivet er Glenruben, Timo, Syver og meg selv. Men nå har det seg en gang slik at vi vurderer å lage en hjemmeside til kollektivet. Sånn, for gøy. Jeg tviler på at den blir oppdatert noe særlig, men da slipper jo jeg å blogge om kollektivet? Haha, you wish! Det kommer nok en post om kollektivet, jeg bare venter til jeg har nok bilder jeg kan slenge med.

Herregud, hvor mange "kollektivet" var det der? Kjentes ut som 100....

Endring av bloggen
lillith_88
Jeg har endret layouten på bloggen. Jeg tror jeg er fornyød. Kanskje. Hva tror dere?

Jeg har også vurdert å legge fra meg livejournal og ordne meg mitt helt eget sted. Det koster tross alt ikke så mye. Men igjen; jeg har jo ikke peiling på hvordan jeg skulle satt opp en sånn side. Men det frister, altså.

?

Log in

No account? Create an account