?

Tidligere Hendelser

Paranoid Egotripp

Name:
Kitty Cat Bang Bang
Birthdate:
6 September 1988
Location:
Schools:
Hei.


Jeg er Marthe. Eller Thea. Eller Kitty. Si Marthe, du. Det er det enkleste.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Jeg skriver om hva jeg gjør. Og hva som skjer inni meg når jeg gjør det. Jeg er ikke særlig morsom. Men noen ganger fyller jeg ut lange meme. Fordi det er gøy. Hvis du vil, så kan du finne meg på Gaysir. En gang var jeg på Darkdate, men jeg likte det ikke så godt.

Du har sikkert sett meg på Blitz. Eller på Oslo S. Jeg pleide å ta Årnes toget nesten hver dag. Eller på trikken. Jeg kjører mye trikk. Men ikke nok <3

Jeg er ikke så jævla "hardcore" eller "true" at det gjør noe. Jeg går ikke i lange hippie-kjoler. Jeg kjøper fake converse. Jeg er ikke medlem av RU, SU eller Natur og Ungdom. Jeg kan ikke fransk. Jeg har ikke vært i Berlin. Jeg spiser kjøtt og drikker øl. Og viktigst; jeg tar ikke ordre fra noen.

Jeg har ikke noe imot at folk adder meg, men det hadde jo vært kjekt om de sa ifra. Istedenfor at jeg plutselig oppdager at "heisann, her er det noen som har lagt meg til.. Hvem i helsike er dette?"

Jeg liker musikk. Radiohead, Muse, Pink Floyd, Nirvana, Led Zeppelin, Magnet, Karpe Diem, DumDum Boys og altfor mye mer.


Også spør du hvis det er noe, ikke sant?Statistics